/

CONTACTE AMB RUMBO 66

Rumbo 66 - Viajes en MotoCruzando Continentes SLU
Plaça del Mig, 5
17800 Olot (Girona)

Tel: 637 747 839
Fax: 972 274 662
rumbo@rumbo66.es

Cruzando Continentes en Facebook

 

Agència de Viatges amb licència Núm. GC-001765.
Societat inscrita al registre mercantil de Girona, Hoja GI-48445, Tomo 2722, Folio 114.

Si desitges rebre més informació, telefona'm directament o omple el formulari que apareix a continuació. Indica la ruta desitjada, possibles dates i el nombre de persones, per favor. Et respondré al més aviat possible.

 

formulario de contacto

Alquiler de motos en todo el mundo Creuant Continents SLU és una agència de viatges unipersonal amb seu a Olot, província de Girona, especialitzada en viatges per carretera. Des de l'any 2008 organitzo viatges en grup i rutes personalitzades.
Jo personalment acompanyo als grups com a guia en un minibús portant l'equipatge de tots. El vehicle té seients per tots i serveix també per als trasllats entre hotel, aeroport, lloguers de motos i per a visites guiades a les grans ciutats.
Des dels principis he portat més de vint grups per carreteres principalment americanes - fins ara sense cap accident - toquem fusta.
A part del bon funcionament de l'organització i el contingut turístic, l'element social em sembla absolutament essencial. L'objectiu principal és que tots gaudeixin al màxim i que es creïn noves amistats per a tota la vida. En aquest sentit, els comentaris que van deixar els viatgers a la pàgina de referències són una gran font d'orgull per a mi.
Porto incomptables milles per Amèrica del Nord i al llarg dels anys he explorat 45 dels 50 estats dels EUA. Em falten Alaska, Hawaii, Delaware, West Virginia i Maryland. Ja cauran!
Vaig néixer a Alemanya en el 1967 i he dedicat mitja vida a viatjar. Parlo Alemany, Anglès, Català, Castellà, Francès i espero que aviat també Esperanto. Ara ja porto 16 anys vivint a la província de Girona.