Les Rutes en Moto

Temporada

Maig a Setembre

Propera Sortida

del 3 al 17 d'Agost 2019

Duració

15 dies

Distància

2.700 km

Punts destacats

Los Angeles

Malibú

Santa Barbara

Monterey

San Francisco

Bodega Bay

Costa de Oregón

Seattle

 

Contacte:

Cruzando Continentes
Plaça del Mig, 5
17800 Olot (Girona)

Tel: 637 747 839
Fax: 972 274 662
rumbo@rumbo66.es
Cruzando Continentes en Facebook

LA RUTA DEL PACÍFIC

La Ruta del Pacifico en Moto La segona carretera llegendària d'Estats Units és la Highway 1 o 101, abans la major ruta de nord a sud per la costa pacífica. En gran part ha perdut la seva importància com a corredor del tràfic modern, però no ha perdut res de la seva bellesa. Al contrari: Avui dia és molt més tranquil.la, els camions usen les noves autopistes llunyanes.

Com una serp de 3.000km segueix la línia de la costa des de Los Angeles fins a Seattle. Del boscós i muntanyenc nord fins al sud de clima mediterrani. Connecta tres dels grans centres culturals americans: Seatlle, San Francisco i Los Angeles. Al mig trobem pobles pescadors, els boscos dels arbres més alts del món i una costa preciosa i salvatge.
En Moto de Los Angeles a Seattle

Un viatge ple de contrastos, per carreteres petites, tranquil·les i corbades, gairebé sempre seguint la línia d'una de les costes més belles del món. L'anem a recórrer en 11 etapes en moto relativament relaxades; només tres van a superar els 300 quilòmetres. Tot això amb temperatures agradables, sense massa calor.

Propera sortida: del 03 al 17 d'Agost 2019

La Ruta

Los Angeles - Punto inicial de la Ruta del Pacífico en Moto

Los Angeles

La capital mundial de la cultura pop és una ciutat molt diversa. Explorem els seus orígens de colònia espanyola, l'ambient animat del Broadway, el centre modern amb els seus gratacels i els barris de Hollywood i Venice amb la seva famosa platja animada. Gaudim de magnífiques vistes des de la torre de l'ajuntament i de l'observatori Griffith, que coneixem de moltes pel·lícules. En cada cantonada trobem llocs que ens sonen d'alguna producció de Hollywood. Però durant tot el viatge seguirem trobant escenaris de pel·lícules.

La Playa de MalibúMalibu i San Luis Obispo

La platja més famosa de Califòrnia amb la seva colònia de pelicans va servir com a escenari per a moltíssimes produccions de Hollywood com a Ciutadà Kane, Easy Rider, Baywatch, Colombo, Grease o Rocky.
Seguint la cadena de missions catòliques espanyoles del camí reial ens trobem San Luis Obispo, una perla de ciutat. Un centre antic acollidor, molts restaurants i cafès i la curiosa "bubblegum alley" - el carreró de xiclet - contribuïen per ser votada la ciutat petita més agradable dels Estats Units.

Bixby Bridge en Big Sur

San Simeon, Big Sur & Carmel

La vida del magnat de premsa William Hearst va ser reflectida en la pel·lícula "Citizen Kane" de Orson Welles, considerada una de les obres mestres de la història del cinema. Als anys 60, la néta del multi-milionari va ser segrestada per un grup de l'extrema esquerra. Malgrat el pagament de 6 milions de dòlars de rescat, la jove es va deixar convèncer i es va fer membre dels guerrillers. El castell de la família reflecteix la tragèdia humana que pot significar la riquesa extrema. És una de les atraccions turístiques més visitades dels Estats Units, però no sembla a tots de molt bon gust. Hollister - el pueblo donde empezó el movimiento rockero.

Monterey

L'escriptor John *Steinbeck va immortalitzar la ciutat pesquera amb les seves novel·les "A l'est de Edén" i "Cannery *Row". En la zona portuària - avui convertida en una atractiu barri turístic - es va inventar les llaunes de sardines en oli. Podem veure la casa on vivia Steinbeck i visitar el magnifíc aquari que explica la vida marina del litoral del Pacífic. Robert Louis Stevenson també vivia una temporada en Monterey. La llegenda local diu que la bellesa de la costa li va inspirar a la seva novel·la "L'Illa del Tresor".

El puente Golden Gate en San Francisco

San Francisco

Tots coneixem el grandiós bressol del moviment hippie amb el seu barri xinès, el barri gai, el pont "Golden Gate", la presó d'Alcatraz i la seva privilegiada ubicació geogràfica. Dediquem tot un dia a explorar els carrers de Sant Francisco i les seves múltiples atraccions. Ens allotgem a l'animat barri "Russian Hill" que ofereix gran varietat de bars i restaurants per a tots els gustos. Cal reservar la visita a Alcatraz amb molta antelació, sobretot en les temporades altes de setmana santa i a l'estiu.

Los árboles gigantes de los Redwoods

Mendocino i els boscos Redwood

Després de creuar el pont de la 'porta daurada' experimentem un canvi abrupte de l'ambient. Regeix una atmosfera tranquil·la i relaxada. La velocitat de les megaciutats sembla un fenomen d'un altre planeta. Dominen la naturalesa amb boscos impressionants, la pesca i la vinícola.
Els boscos immensos de sequoias gegants estan protegits en diversos parcs nacionals i estatals. Trobem llocs tan curisos com la carretera que passa pel tronc dins d'un arbre.

 

La preciosa costa del estado de OregonOregon

Més que avancem al nord, més domina la naturalesa. Les distàncies entre les poblacions són cada vegada més grans. Trobem una gran varietat de formes litorals, dunes, penya-segats, platges i muntanyes de petxines. A Europa l'estat d'Oregon és poc conegut però en els EUA té fama de ser un dels més ecologistes. Compta amb una de les costes més boniques del món. Per un pont de 6 kilómetros de llarg creuem la desembocadura del riu Columbia i la frontera de l'estat de Washington.

En moto por las carreteras del estado de Washington Washington

Dominats per l'activitat pesquera i l'extracció de fusta, les costes de l'extrem nord del litoral pacífic respiren un aire d'Escandinàvia o el sud de Xile. La ciutat d'Aberdeen se sembla a les ciutats portuàries del nord de Gran Bretanya. Podem anar a veure la humil casa on Kurt Cobain, cantant de la banda "Nirvana", va passar la seva adolescència i el pont al com va dedicar una de les seves cançons més famoses. Les condicions climàtiques són difícils de preveure. És possible que hàgim d'esquivar la zona plujosa i avançar per l'interior.

Space Needle, el simbolo de Seattle

Seattle

Creuem el fiord de Puget en ferri per arribar a l'última destinació, la ciutat de Seattle, coneguda sobretot per la seva importància en la història del rock. D'aquí van sortir Jimi Hendrix i el moviment "grunge" amb la banda Nirvana com a avantguarda. La ciutat moderna i liberal és un dels centres de tecnologia punta, seu de companyies com Microsoft, Boeing, Starbucks, Expedia o Nintendo. Seattle pateix d'uns hiverns grisos i plujosos però a l'estiu es converteix en una de les ciutats més vives, agradables i atractives de tots els Estats Units.

La guía de la Ruta del Pacífico

La Guía

Al març 2011 va sortir al mercat la meva guia de viatges sobre aquesta ruta, però igual que la de la Ruta 66 solament en alemany. Es pot comprar-la en Amazon. En unes 500 pàgines explora a fons les històries i anècdotes que es pot descobrir al llarg de la ruta, des dels passos de l'escriptor Charles Bukowski fins a la música "grunge". El resultat d'un any de treball intens. A principis del 2013 va sortir la segona i revisada edició.

El Preu

Preu base (hotels, guia, esmorzars, organització, vehicle de servei, IVA) = 2.995 €

Vol (aprox.) = 1.000 €

Moto (segons canvi actual del Dòlar) = 1.800 €

TOTAL = 5.795 €

L'acompanyant evidentment no haurà de tornar a pagar el lloguer de la moto, així el viatge li sortirà per 3.995 €. Cada participant rebrà de regal un diploma, un CD de totes les fotos i un CD de la banda sonora musical del viatge. Suplement d'habitació individual: 690 €.

Informació Important

Visat

Els ciutadans de la Unió Europea no necessiten visat per entrar a Estats Units. Amb el passaport electrònicament llegible cal demanar amb antelació un permís d'entrada al preu de 11€. Nosaltres ens encarregarem del tramito.

Permís de Conduir

El carnet espanyol és vàlid als Estats Units. No fa falta portar el permís internacional.

Equipamiento

Heu de portar tot l'equipament bàsic per anar amb moto. En general podem esperar temperatures agradables, però no anem a sofrir calor. Les aigües del Pacífic són molt fredes i mantenen les temperatures de la costa bastant baixes. Fins i tot a l'agost oscil·len entre uns 12 i uns 22 graus.

Motos

La selecció de motos disponibles inclou gran quantitat de models diferents de Harley Davidson. A més hi ha Honda Goldwing i Shadow 750, diversos models de Triumph i també models nous de la mítica marca Indian. Les motos de Harley tenen gairebé totes el mateix preu, el cost dels altres models varia molt poc. No podem garantir un model determinat. Cal triar dos models alternatius, segons l'antelació de la reserva és molt probable que serà un dels dos.

S'apliquen les Condicions Generals de Rumbo66 - Cruzando Continentes.

El Mapa de la Ruta del Pacífic

En moto al acantilado del Gran Cañón

Panoràmiques de la Ruta del Pacífic

Bandon, Oregon

Shell Beach, California

Desembocadura del Río Columbia, Astoria, Oregon

Big Sur, California

Bixby Bridge, California

Contacte

En Moto por la Ruta 66Cruzando Continentes
Plaça del Mig, 5
17800 Olot (Girona)

Tel: 637 747 839
Fax: 972 274 662
rumbo@rumbo66.es


Agència de Viatges amb licència Núm. GC-004488.