El Grossglockner
Les Rutes en moto  

La ruta ideal per ponts i llargs caps de setmana. Una escapada magnífica per gaudir de carreteres amb milers de corbes, paisatges alpins espectaculars i unes atraccions turístiques molt selectes.

Entre cascades, valls verds i parets verticals coneixerem una mica la peculiar cultura folklòrica bavaro-austríaca. Provarem les seves cerveses suaus però gustoses. Visitarem alguns punts del que venen sota el lema de la Alemanya romàntica. Ja sabem que el límit entre el romàntic i el cursi és una línea molt fina ...

Però desfruitarem d'unes carreteres magnífiques entre els cims nevats dels Alps.

 
Temporada:
 
Maig a Setembre
 
Properes Sortides:
 
Per determinar
 
Duració:
 
4 o 5 dies
 
Distància:
 
900 km
 
Punts destacats:
 
Salzburg
 
Grossglockner
 
Neuschwanstein
 
Partnachklamm
 
Königssee
 
Munich
Salzburgo
 
La ciutat de Mozart ens espera amb un centre barroc esplèndid i un aire de èpoques més romàntiques. El gust predominant es el dolç amb moltíssimes variacions. Farem una visita ràpida al circuit automobilístic "Salzburgring".
  Salzburg
 
   
Zell am See
 
Baixem fins a aquesta petita ciutat ubicada amb una situació pintoresca a les vores del llac que donava el nom a la ciutat. A pocs quilòmetres trobarem una de les plantes d'energia hidràulica més espectaculars del mon: Rodejada de varis cims de més de 3.000 m trobem 3 preses gegantesques que permeten a Àustria prescindir de l'energia nuclear.
  Por la carretera del Grossflockner
 
   
Grossglockner
 
Pels vessants del "Grossglockner" ,amb 3.798 la muntanya més alta d'Àustria, passa una de les carreteres panoràmiques més fascinants de tota Europa. En una distancia de 48 km puja por una infinitat de corbes a uns 1.800 m fins al punt més elevat a 2.577 m . Des del mirador s'observa més de 30 cims que superen els 3.000 m!
  La carretera del Grossglockner
 
   
Les Cascades de Krimml
 
La cascada d'aigua més alta d'Europa i la quinta del mon. Supera inclús a les cataractes Victòria i Niagara.
  La cascada de Krimmel
 
   
Innsbruck
 

La capital d'esports d'hivern ja donat lloc a dos jocs olímpics. La ultramoderna rampa de salt en esquí accelera els esportistes a uns 90 km/h abans de sortir a volar fins a 136 m .

  Innsbruck - centre d'esports d'hivern
 
   
Garmisch - Partenkirchen
 

Creuem la frontera alemanya i explorem a peu un canyó superestret de 80 m de profunditat y uns 700 m de llarg, anomenat "Partnachklamm".

  Als Alps alemanys
 
   
Neuschwanstein
 

El castell de l'últim rei de Bavaria, que es va suïcidar afogant-se dins d'un llac proper, competeix amb el Mur de Berlín pel títol de l'imatge més conegut d'alemanya. Sense dubte, aquest lloc és el més bonic i el més romàntic dels dos.

  Castell Neuschwanstein
 
   
Berchtesgaden
 
Per rutes secundaries i espectaculars arribem a la segona residència de - Adolf Hitler i la cúpula nazi! Als anys 30 van comprar tot un poble, tirant a fora els habitants i van muntar el segon centre de poder de la seva dictadura del terror. Els bombardejos americans van destruir una part dels edificis però el sistema de búnkers subterranis va quedar intacte. Una visita xocant dins un entorn bellíssim.
  Sense comentaris ...
 
   
Köngissee
 
A pocs quilòmetres trobem una altre destí estrella de l'alemanya romàntica: Aquest llac alpí de 7 km de llarg que arriba una profunditat de 190m. Cap Alemany que no conegui el seu famós eco natural que dona una paret vertical a la vora del llac.
  El llac K÷nigssee
 
   
Salzburg
 

Tornem a creuar la frontera austríaca per tornar les motos i agafar el vol per tornar a casa.

  Folclore de Baviera
preu
   
Segons els horaris dels vols farem la ruta en 4 o 5 dies. Els preu varie en funció del model de moto escollit i del tamany del grup. Si us plau, demaneu un presupost indicant dates, número de participants, motos desitjades i l'aeroport de sortida.
mapa
El mapa de la Ruta pels Alps
La ruta a google maps
Fes clic aqui per enviar un correu electr˛nic
 
     
Sitemap