Les Rutes en Moto
Info en pdf
La Ruta 66

Califòrnia és el focus de les projeccions europees sobre els Estats Units: L'escenari de la febre d'or, destí final de la Ruta 66, bressol dels moviments surf i hippie, centre mundial de la indústria filmogràfica i vanguardia de les noves tecnologies. Tot un continent en un sol estat.

Cap ruta està tant plena de 'highlights' com aquesta. Cada dia arribem amb la moto a un altre lloc d'una bellesa impressionant. Passem per tota una cadena de parcs naturals com Yosemite, la Vall de la Mort , el Gran Canyó del Colorado o Joshua Tree. Explorem ciutats úniques como San Francisco, Las Vegas o Los Angeles. Coneixerem el cor de la producció vinícola americana en la Vall de Napa.

Per tot arreu trobarem la cultura popular americana. Des del poble on Alfred Hitchcock va rodar "Pájaros" a les platges on van inventar el surf, els orígens del moviment hippie a la presó d'Alcatraz.

Califòrnia, de dimensions comparables a les d'Espanya, està plena de paisatges extremes, ciutats vibrants i referències de la cultura mundial.

 
Temporada:
La Ruta 66 alternativa  
Maig a Setembre
Califòrnia  
Properes Sortides :
American Music Highway  
Per determinar
Highway 1  
Duració:
Coast to Coast  
15 dies
Arizona  
Distància:
Florida  
3.800 km
 
Punts destacats:
Cap Nord - nou!  
San Francisco
Austràlia - nou!  
Yosemite
El Dakar  
Death Valley
Els Alps  
Las Vegas
Altres grans Viatges  
Joshua Tree
   
Los Angeles
   
Grand Canyon
   
Ruta
San Francisco
 

Explorem els carrers de la multicultural San Francisco, el barri xino, el barri de la comunitat hippie, el port, la presó d'Alcatraz i els gratacels del centre.

  San Francisco, Califòrnia
 
   
San Quentin
 

El segon dia sortim amb les nostres Motos por el magnífic pont de Golden Gate. Ens desviem una mica per clavar un cop d'ull a la presó de San Quentin, on Johnny Cash va gravar un disc en directe i on servien presos tan famosos com Charles Manson, l'assassí de la dona de Roman Polanski o l'estrella de country Merle Haggard per robament.

  Johnny Cash a San Quentin
 
   
Bodega Bay
 

Passant per Point Reyes seguim la carretera de la costa i ens parem a Bodega Bay on Hitchcock va rodar la pel·lícula “pájaros”. Deixem la costa i ens desplacem a la vall de Napa, cor de l'industria vinícola californiana. Tastarem algun dels seus productes a una de les bodegues locals.

  Els ocells d'Hitchcock
 
   
Napa Valley
 
Pel parc natural de Point Reyes, en les ribes del Pacífic, pugem fins al poble de Bodega Bay. Aqui és on Alfred Hitchcock va rodar la pel.lícula"Pajaros".
  Les vinyes de la vall de Napa
 
   
Yosemite
 

Creuem el fascinant parc nacional de Yosemite (pronunciat Yosémitii) amb les seves parets verticals de granit, boscos i cataractes gegants, una zona de incomparable bellesa. Havent creuat la Sierra Nevada entrem a la zona seca del país.

  Yosemite
 
   
Death Valley
 

Baixem fins a la Vall de la Mort , el parc nacional més gran dels Estats Units. Degut a la situació en mig del desert de Mojave i a més a més a 86 m per sota del nivell del mar, arriba a ser un dels punts més càlids del planeta: a l'estiu les temperatures solen arribar als 45ºC , el record van ser 56ºC . Un lloc desolat que desconcerta i deixa estupefacte.

  Death Valley
 
   
Las Vegas
 

Anem d'un extrem a l'altre: Del lloc més inhòspit imaginable a la capital mundial de l'oci. Las Vegas arrasa al visitant i el deixa tant indefens com un tsunami.

  Las Vegas
 
   
Ruta 66
 

En Kingman agafem el tram més ben conservat de la “mare de les carreteres”, la mítica ruta 66. Per una carretera poc transitada i paisàtges bellíssimes entrem a l'estat d'Arizona..

  La Ruta 66 a Arizona
 
   
Grand Canyon
 

 

Juntament al Mount Everest deu ser el lloc natural més conegut del muón. I sense dubte el més fotografiat. Les vistes panoràmiques d'aquesta cicatriu gegant en la superfície del planeta ens deixa amb la boca oberta.

 
 
   
Joshua Tree
 
Un arbre de la familia de les Yucca va donar el nom a aquest parc natural que fusiona paisatges desèrtics i montanyosos a un entorn paradisíac i hòstil a l'hora. La coneguda banda de rock irlandesa U2 li va dedicar un àlbum.
  Parc Nacional Joshua Tree
 
   
Los Angeles
 
La capital mundial de l'industria filmografica és una visita obligatoria. Ens allotgem directament al centre de Hollywood, a només dos blocs del apartament ones va morir l'estel hippie Janis Joplin. Ens passegem pel passeig de les estrelles.
  Los Angeles
 
   
El Pacífic
 
Pugem el famòs"Highway 1" i gaudim d'unes vistes magnífcas de la preciosa costa del Pacífic. Passem per llocs curiosos com el poble on Clint Eastwood va exercir com a alcalde durant varios any, la villa natal de John Steinbeck, l'autor d'obres èpiques com“Las uvas de la ira” o el poble on va neixer el moviment "rockero".
  La preciosa carretera per la costa del Pacífic
 
   
Silicon Valley
 
Veurem el garatge on va començar la historia de Google i l'edifici que ocupa l'empresa avui en dia. Al museo d'Intel ens expliquen la fabricació de microxips.
  Museu d'IBM
 
   
San Francisco
 

Plens de records tornarem a San Francisco on encontrarem alguna americanada que ens servirà com a souvenir.

  San Francisco
Preu
  Preu base (hotels, guia, esmorzars, organització)  
2.795,- €
  Vol (aprox.)  
800,- €
  Moto (segons canvi actual del Dólar)  
1.100,- €
  TOTAL  
4.695,- €
Mapa
   
El mapa de la ruta
   
La Ruta a google maps
 
Fes clic aqui per enviar un correu electrònic a Rumbo 66
         
     
Sitemap