Les Rutes en moto  

Una ruta profundament musical: El Jazz y el Blues van viure grans èpoques en Chicago, on es van crear estils locals que influenciaven a la música de tot el món. La tradició es manté viva en la ciutat de Louis Armstrong, Benny Goodman i Muddy Waters.

També a Nashville, la capital del country, ens espera una infinitat d'oportunitats per escoltar musica en directe. Visitarem el museu dedicat a les estrelles de la musica western, la casa de Johnny Cash i veurem com fabriquen les famoses guitarres semi-acústiques de la marca Gibson.

Memphis és equivalent a Elvis. La visita a la seva torre Graceland és obligatòria, igual que la als estudis de Sun Records, va gravar el seu primer disc. En les plantacions de cotó del Delta del Mississippi va néixer el Blues. Explorem la seva historia i la seva actualitat en aquesta zona profundament sureny.

Al final ens espera la vibrant capital de Jazz i Voodoo, New Orleans.A més ens creuem amb els Amish, amb Michael Jackson, Mohammed Ali, Jim Beam, Fort Knox, Martin Luther King i el circuit d'Indianapolis.

 
Temporada:
 
Maig a Setembre
 
Properes Sortides:
 
Per determinar
 
Duració:
 
15 dies
 
Distància:
 
2.300 km
 
Punts destacats:
 
Chicago
 
Memphis & Nashville
 
New Orleans
 
Delta del Mississippi
 
Chicago
 
Pugem fins al pis 103 de la torre Sears, l'edifici més alt de l'hemisferi occidental, anem al barri xinès, ens passegem entre els gratacels i per les orilles del llac Michigan. A la nit anem a escoltar Jazz o Blues en directe, al Kingston Mines o al Green Mills.
  Bar de Blues a Chicago
Amish Country
 
Visitem a la comunitat dels Amish en el nort d'Indiana i mengem un plat tradicional a la casa d'una família. Els Amish són profundament religiosos. Es negen a utilitzar tecnologia moderna però no tenen cap problema per rebre visitants de l'altre món. Un viatge amb la màquina del temps.
  El país dels Amish
 
   
Indianapolis
 

Donem una volta pel circuit del Indianapolis Speedway, famós per les carreres de motos i el Indianapolis 500.

  El circuit d'Indianapolis
 
   
Kentucky
 

En Louisville visitem el museu dedicat al campeó de boxeu Mohammed Ali. Seguim baixant per Kentucky. Probarem un autèntic “Bourbon” en la fabrica de Jim Beam i tirem una ullada al famós Fort Knox, on el govern americà guarda les seves reserves d'or.

 
Bourbon americà
Nashville
 

A Nashville desfruitem de música en directe en la "Beale Street". A pocs metrs podem veure com fabriquen las guitarres semiacústiques de la marca Gibson. La "Country Hall of Fame" documenta la historia del Country. En les afores visitem la casa i un monument dedicat a Johnny Cash.

 
Fàbrica de guitarres Gibson a Nashville
Memphis
 

La ciutat a les ribes del Mississippi té tres visites obligatòries: Graceland, la torre del rei Elvis, atrau a milers de fanàtics de tot el món, igual que els Sun Studios. L'hotel Lorraine, on van assassinar a Martin Luther King avui en dia alberga un museu dedicat a la lluita pels drets civils.

 
Sun Studios Memphis
Mississippi
 

Seguim el curs del majestuós riu Mississippi creuant la zona de les grans plantacions de cotó i tabac. És la cuna del blues. Entrem a la molt modesta casa on va néixer un dels grans del blues: Muddy Waters. Escoltem blues en directe en el bar del actor Morgan Freeman.

 
El riu Mississippi
 
   
 

En Clarksdale visitem el Delta Blues Museum i l'hotel on va morir la cantant Bessie Smith. Seguim el Natchez Parkway per arribar a la tranquil·la ciutat de Vicksburg on van inventar la Coca Cola.

 
A Vicksburg s'inventó la Coca Cola
 
   
New Orleans
 

En la fascinant metròpolis de New Orleans ens podem empapar d'una atmosfera francesa i regalar-nos moltíssima música de gran diversitat d'estils. Desfruitem del French Quarter amb la famosa Bourbon Street, veurem la casa on va néixer Louis Armstrong, ens deixem seduir per la fascinació del Voodoo i farem un petit creuer pel Mississippi amb un vaixell de vapor.

 
Barri francès de New Orleans
Preu
  Preu base (hotels, guia, esmorzars, organització, cotxe de servei, IVA)  
2.495,- €
  Vol (aprox.)  
800,- €
  Moto (segons canvi actual del Dólar)  
1.300,- €
  TOTAL  
4.595,- €
Fes clic aqui per enviar un correu electrònic a Rumbo 66
         
     
Sitemap