Florida
Les Rutes en moto
Google Map
Info en pdf
   

El destí ideal per escapar del fred hivernal ens espera amb platges tropicals i molta cultura llatina. El clima subtropical li da un esperit sempre feliç i estiuenc. D'aquí deu venir l'incomparable concentració de parcs temàtics i botigues Harley.

Miami, la ciutat llatina, Orlando amb els seus parcs temàtics, el festival de motos de Daytona, el món tropical de les illes, l'esperit de Hemingway en Key West o el port espacial de la NASA en Cape Canaveral fan de la península de Florida un dels principals destins turístics del món.

Però hi trobem també l'esperit sureny i arrels de músics tant importants como Blondie, els Rolling Stones, The Doors, Lynyrd Skynyrd, Tom Petty o els Allman Brothers.

 
Temporada:
 
Tot l'any
 
Propera Sortida:
 
A determinar
 
Duració:
 
15 días
 
Distància:
 
2.300 km
 
Punts destacats:
 
Miami
 
Daytona
 
Orlando
 
Cape Canaveral
 
Miami
 

Arranquem a la “magic city” d'esperit llatí: gairebé la meitat dels habitants són d'origen hispanoamericà. No sorprèn que just aquí es va inventar la crema solar l'any 1944. Podem clavar una mirada morbosa al hospital on es va morir Bob Marley.

  Miami Beach
 
   
Palm Beach
 

Pugem al costat de la costa atlàntica per Fort Lauderdale, anomenat "la Venècia americana", i per Palm Beach, on es concentren els rics i famosos.

  Palm Beach
 
   
Cape Caneveral
 
Ens reservem un dia per visitar el complex espacial de la NASA. Visitem l'edifici on assemblen les naus, la pista de llançament de coets i l'edifici on s'entrenen els astronautes.
  Cap Canyaveral
 
   
Daytona
 

Ciutat famosa per tres fets relacionats amb el món del motor: Els 37 km de platja on es pot anar en cotxe o moto (però només a 10 milles per hora), la bikersweek - el gran festival Harley, i el motodrom. L'anirem a visitar, és clar.

  El circuit de Daytona
 
   
St. Augustine
 

Continuem pujant fins a la ciutat més antiga dels Estats Units que ens ofereix un patrimoni històric molt ric que inclou dues fortaleses espanyoles.

  St. Augustine
 
   
Jacksonville
 

Ja molt a prop de la frontera de l'estat de Geòrgia trobem a Jacksonville, ciutat natal de Lynyrd Skynyrd, 38 Special i dels Allman Brothers. Visitarem la cerveseria Budweiser.

  La cerveseria de Budweiser
 
   
Ocala
 

Canviem bruscament de direcció: deixem la costa i tornem a baixar pel Ocala National Forest, una zona natural de boscos i pantans, plena de vegetació, ocells, tortugues i caimans. L'interior de Florida és molt menys turístic i conserva un cert “feeling” dels estats del sud.

  Per la selva d'Ocala
 
   
Orlando
 

El nostre desviament per l'Amèrica tranquil·la i nostàlgica dura poc. Ens acostem a Orlando, capital del oci, que compta amb quatre parcs temàtics, entre ells Disneylandia i MGM Universal Studios. L'última novetat és un parc dedicat a Harry Potter. Dia lliure. Els que no vulguin visitar els parcs poden explorar la zona amb les motos al seu aire.

  Orlando
 
   
Tampa
 

Creuem la península en direcció oest. Passem per la bonica zona dels llacs i arribem a Tampa, abans coneguda com la capital mundial del puro i agermanada amb Oviedo. Visitarem una petita fàbrica de puros i respirem molta atmosfera llatina al centre antic.

 
 
   
Tarpon Springs
 

La petita i agradable ciutat portuària té una gran tradició d'extracció de esponges de mar. A principis del segle 20 es va contractar gran quantitat de bussejadors grecs que avui en dia encara donen un aire molt mediterrani a la ciutat.

  La costa de Florida
 
   
St. Petersburg
 

Aquesta ciutat compta amb una atracció que ningú esperaria en aquest punt del mon: un museu dedicat al pintor català Salvador Dalí. Podem veure les obres que no es troba a Europa. També podem clavar una mirada a l'antic Fort Harrisson Hotel, on els Rollings van composar “Satisfaction” en una nit del Maig 1965. Avui en dia l'edifici alberga una central de la secta “Església de la Cienciologia ” que compta amb membres com Tom Cruise o John Travolta.

  Quadre de Dalí al museu de St. Petersburg
 
   
Golfo de México
 

Creuem l'impressionant pont Sunshine Skyway de més de 8 km de llarg, creuant la Baia de St. Petersburg. A prop de Sarasota trobem unes de les platges de sorra més fina del mon. A Fort Myers podem visitar la segona residencia de dos americans que van canviar el mon amb els seus invents: Thomas Edison, menys famós per l'invent de la cadira elèctrica, i Henry Ford, pare de les modernes cadenes de fabricació.

  Sunshine Skyway
 
   
Naples
 

La seva reputació d'últim paradís de Florida ha atret a gent tan selecte com Steven Spielberg, Tom Cruise, Robert Ludlum o Robin Cook per comprar-se aquí una segona residència.

  Naples
 
   
Everglades
 

Entrem per la porta est al immens parc nacional que en realitat es un riu d'uns 100 km de ample. Els seus aigües flueixen molt a poc a poc cap al Golf de Mèxic. Amb una mica de sort veurem cocodrils, mapatxes o marsupials.

  Everglades
 
   
Florida Keys
 

La cadena d'illes coral·lines de 200 km de llarg, units per una carretera, és un paradís tropical desenvolupat a l'americana. Arribarem fins al punt més meridional del país continental (Hawaii i Puerto Rico es troben encara més al sud). Trobarem la tomba de Flipper, el delfí més famós de la historia, la casa d'Ernest Hemingway i els seu bar favorit. Passarem la nit de cap d'any a Miami.

  Key West
El preu
  Preu base (hotels, guia, esmorzars, organització)  
2.495,- €
  Vol (aprox.)  
700,- €
  Moto (segons canvi actual del Dólar)  
1.100,- €
  TOTAL  
4.295,- €
La ruta per Florida a google maps
   
   
Fes clic aqui per enviar un correu electrònic a Rumbo 66
         
     
Sitemap